adressa.no

TOR 14.02.2013
21:13

TRONDHEIM

ISFIT 2013:

Se foredraget til Obamas rådgiver

Adressa.no sender direkte fra Isfit-møtet i kveld.

Den internasjonale studentfestivalen i Trondheim (Isfit) har mange møter å by på i løpet av de elleve dagene festivalen varer. Kveldens arrangement handler om sosialt entreprenørskap – Nyskapende løsninger på verdens mest akutte problemer.

John Hope Bryant tok initiativ til Global Dignity Day. Onsdag kveld holdt han foredrag på Samfundet.

John Hope Bryant tok initiativ til Global Dignity Day. Onsdag kveld holdt han foredrag på Samfundet.

Trykk på play-knappen på videoen for å se møtet fra Storsalen på Studentersamfundet i Trondhjem fra klokka 19.00.

Det er ikke bare internasjonale organisasjoner og myndighetene i de ulike landene som forsøker å komme opp med gode ideer. Isfit ønsker å presentere noen av de sosiale entreprenørene som gir sitt beste for å gjøre verden til et bedre sted.

Kveldens talere er:

  • James Fierro (CA), grunnlegger og administrerende direktør i Recipco, the Capacity Exchange. En alternativ transaksjonssystem som reduserer en organisasjons behov for kontanter eller kredittkort.
  • John Hope Bryant (US), er grunnlegger, styreformann og administrerende direktør i den amerikanske organisasjonen Operation HOPE som jobber for å utrydde fattigdom og styrke mennesker som mangler økonomiske ressurser i amerikanske samfunn. Han har vært aktiv rådgiver for president Barack Obama. Han var sammen med kronprins Haakon og Pekka Himanen initiativtakere til Global Dignity Day.
  • Celine d'Cruz (IN), koordinator for Slum Dwellers International, et nettverk av samfunnbaserte organisasjoner bestående av de urbane fattige som har utviklet en vellykket mobilisering og problemløsende strategier.

Pin It on Pinterest